Regulamentul competiției

Articolul 1. Regulamentul competiției

Participanţii la competiţie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Competiţiei.
Prin înscrierea la această competiţie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament.

Articolul 2. Locația de desfășurare a competiției

Micul Golf din localitatea 2 Mai.

Articolul 3. Preluarea kit-ului de participare

La sedinta tehnica fiecare participant trebuie să semneze declaraţia de participare pe proprie răspundere. Este necesar să aveți asupra voastră actul de identitate (carte de identitate sau pașaport). Pentru copiii sub 14 ani declaraţia va fi semnată de unul dintre părinţi. Pentru minorii între 14 şi 18 ani, declaraţia trebuie să fie semnată atât de participant cât şi de unul dintre părinţi.

Puteți descărca și completa dinainte declarațiile pe proprie răspundere folosind unul dintre link-urile de mai jos, în funcție de vârsta participantului :

 

Articolul 4. Mecanismul competiției

In functie de numarul de echipe se va juca fie tip turneu (fiecare cu fiecare) , fie se vor forma 2 grupe.

In cazul grupelor se va juca in felul urmator:
Finala mica: ocupantele locui 2 din fiecare grupa
Finala mare: castigatoarele grupelor

Articolul 5. Protecția datelor

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate de către Asociația Ice Swimming & Open Water cu sediul în Str. Niculae Sebe, nr.1, sector 3, București, care este reprezentată prin Paul Georgescu, adresa la care ne puteți transmite întrebările și solicitările dvs.

Prin înscrierea în competiție, toți participanții autorizează automat organizatorii, inclusiv partenerii evenimentului, să folosească și să reproducă orice material sau declarație audio-video conținând imagini cu participanții. Organizatorii pot da aceste materiale unei terțe persoane, fără aprobarea participanților; această libertate se poate exercita pe orice perioadă de timp și este valabilă pe plan internațional.

În vederea înscrierii în competițiile organizate de către Asociația noastră vă solicităm urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, data nașterii, sexul și localitatea de proveniență, telefon, e-mail. Atunci când concurentul este copilul dvs. vă solicităm dvs, în calitate de părinți/reprezentanți legali următoarele date: nume și prenume reprezentant legal, e-mail reprezentant legal, telefon reprezentant legal, localitate reprezentant legal, nume și prenume copil, data nașterii copil, sex copil.

Aceste date cu caracter personal sunt necesare pentru identificarea și contactarea dumneavoastră și pentru înregistrarea și validarea câștigătorilor.

Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o efectuăm în conformitate cu dispozițiile Regulamentului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nr. 579/2016 (art. 6 alin. (1) lit.a).

Datele pe care ni le furnizați nu vor fi dezvăluite niciunei alte entități, companii sau persoane și nu vor fi transferate către o altă țară sau organizație.

Aveți următoarele drepturi în ceea ce privește datele dumneavoastră cu caracter personal pe care ni le furnizați:

  • să ne solicitați să vă confirmăm dacă prelucrăm datele dumneavoastră, să le corectăm, să le ștergem, să suspendăm prelucrarea datelor și să le transferăm către un operator ales de dvs. și dreptul de a vă opune în orice moment acestei prelucrări;
  • aveți dreptul să vă retrageți consimțământul pe care ni l-ați acordat pentru a vă prelucra datele în orice moment. Caracterul legal al prelucrării pe care am efectuat-o până la retragerea consimțământului nu va fi afectat de retragerea ulterioară a acestuia;
  • aveți dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 

Nu aveți o obligație legală sau contractuală de a ne furniza datele dvs. cu caracter personal, însă, dacă veți alege să nu le furnizați, nu vă veți putea înscrie pe platforma www.faraasfalt.ro.

Datele furnizate nu vor fi folosite pentru a lua vreo decizie automată în ceea ce vă privește și nu intenționăm să le folosim în alte scopuri decât cele declarate mai sus.